Love Me Loïs For the Joy of Life, Diva

Naam: Love me Loïs for the Joy of Life
Roepnaam: Diva
Geboren: 01-08-2014
Geslacht: Teef
Stokhoogte: 59cm Gewicht: 33 kilo
HD: A             ED: Free           DM: N/N
MDR1: N/N   Rug: Vrij           Ogen: Vrij

Karakter: Diva is een werklustig type. Ze voert graag opdrachten uit en is zeer gehoorzaam. Naar de buitenwereld toe is ze vrij open. Diva is niet echt een allemansvriend, maar dat hoeft ook niet. Zeker niet voor een herder. Ze negeert de meeste mensen dan ook en houdt niet zo van fysieke knuffels. Als ze eenmaal besloten heeft dat jij haar vriend bent, dan zul je altijd welkom zijn en zal ze je zeer enthousiast begroeten. In huis is ze waaks, maar alleen als dat nodig is. (Zoals een herder hoort te zijn.) Ze zal nooit 'zo maar' gaan blaffen dus áls ze blaft, dan staat er ook echt iemand voor de deur of aan de poort van het huis. Diva heeft wel graag overzicht als het om haar omgeving gaat. Een vreemde hond moet even besnuffeld worden, maar eenmaal geaccepteerd, zal ze de ander met rust laten en is ze liever met mensen bezig. Als ik Diva aan het werk zet, (bijvoorbeeld door haar de bal te laten apporteren), dan heeft ze geen oog meer voor haar omgeving en is haar focus volledig bij mij.
Diva is heel sociaal, zelfverzekerd en verdraagzaam binnen de roedel. Ze is een zorgzaam type en wilt de boel ook graag bij elkaar houden. Als ik met iemand samen wandel en onze wegen scheiden, dan merk ik wel dat Diva even in de war is... "Wat gebeurt er nou? We moeten bij elkaar blijven!?" Ook echt een typisch herder trekje.
Diva en ik zijn echt een team. Ik weet precies wat ik aan haar heb en zij aan mij. We voelen elkaar enorm goed aan. Als er iemand is die mij kan troosten, dan is zij het wel. Ze is echt een gevoelshond met het hart op de juiste plaats. Een vriendin voor het leven!

Maak een Gratis Website met JouwWeb